Horizon 32HL737H – un televizor HD Ready la un pret accesibil

horizon-32hl737h-p1 A sosit momentul sa discutam despre un alt televizor de la Horizon, astfel incat in acest review o sa discutam despre Horizon 32HL737H, un televizor care nu are o performanta la fel de ridicata ca si alte televizoare pe piata la ora actuala, insa unul care tine pasul cu ele destul de bine, isi indeplineste scopul cu eficienta si care poate sa fie achizitionat la un pret mai mult decat acceptabil. Pretul acestuia, la momentul scrierii acestui articol, este de 749 ron, acest televizor aflandu-se la oferta in majoritatea magazinelor unde poate sa fie achizitionat.

Pretul scazut al acestui televizor este ce l-a facut sa fie atat de atragator pentru majoritatea persoanelor care si-au dorit sa cumpere un televizor, fie pentru a-l inlocui pe cel vechi sau pentru a adauga un al doilea televizor in una din incaperile locuintei, scop pentru care il putem recomanda si noi, atat datorita pretului, cat si datorita dimensiunilor sale, ce il fac pe acesta usor de transportat si montat. Mai mult decat atat, dimensiunile acestui televizor asigura faptul ca nu necisita mult spatiu, iar design-ul sau simplu si elegant ii permit sa se integreze cu usurinta cu diferitele stiluri de mobilier ce se pot gasii in locuinta, conform mai multor pareri de pe forum

Horizon 32HL737H – un televizor ce isi indeplineste scopul la un pret bun

horizon-32hl737h-p2Dupa cum se poate observa din detaliile si specificatiile tehnice de mai jos, putem spune ca acest televizor ofera o performanta acceptabila si o calitate adecvata, in special atunci cand este luat in considerare pretul destul de scazut si accesibil al acestuia, motiv pentru care putem spune ca exista un raport echilibrat intre performanta si pretul acestui televizor, confirmat si de multe pareri de pe forum.

Astfel ca, putem aprecia faptul ca acesta este un televizor menit sa ofere posibilitatea de a ne bucura de o calitate a imaginii destul de buna, fara sa fie necesar sa fie data o gaura in buget.

Horizon 32HL737H – review si specificatii tehnice

Horizon 32HL737H este un televizor ce foloseste un sistem audio stereo, cu o iesire sunet (RMS) de 2 x 6 W si care foloseste elemente special precum Dolby Digital Plus, Nicam Stereo si Equalizer (5 band) pentru a genera un sunet clar, limpede si neintrerupt, acesta putand fii ajusta cu usurinta de catre utilizator pentru a respecta nevoile si cerintele acestuia. In ceea ce priveste calitatea video, aceasta poate sa fie observata pe ecranul cu diagonala de pana la 80 de cm, ce are un aspect al imaginii de 16:9. Rezolutia folosita de acest televizor este una ceva mai mica si anume 1366 x 768, care insa se potriveste destul de bine pentru dimensiunile ecranului si este capabila sa ofere o imagine de o calitate acceptabila.

Acest televizor are un player multimedia integrat si foloseste un tuner digital DVB – T, DVB – C, beneficiind de conexiuni precum RF In, AV si Slot Ci+, avand de asemenea si 1x iesire audio digitala (optica), 1x  intrari Scart (RGB), 1x intrare PC (D-sub 15 pini), 1x porturi HDMI si 1x jack pentru minicasti.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *