Horizon 40HL910U – televizor 4K Ultra HD la un pret de exceptie

horizon-40hl910u-p1Daca tot am vorbit despre atatia producatori si diferite tipuri de televizoare, a sosit momentul sa facem un review la ceva putin mai diferit si anume un televizor Smart de la Horizon, acesta fiind capabil sa ofera o calitate de invidiat, in special datorita pretului foarte scazut pentru un astfel de televizor, cel putin la momentul scrierii acestui articol. O imagine cristalina, plina de palete de culori bogate, contraste puternice si detalii patrunzatoare, cuplata cu un sunet pe masura, face din Horizon 40HL910U un televizor care merita atentia oricarei persoane ce doreste sa isi cumpere un televizor cu o performanta foarte buna.

Horizon 40HL910U este un televizor despre care, cel putin la oferta la care se afla la ora actuala, putem spune ca le are pe toate: performanta, calitate, o sumedenie de optiuni si aplicatii, conexiune la retea si un pret cat se poate de ieftin pentru un televizor Smart, 4K Ultra HD, ce face din acesta recomandarea noastra cea mai buna de pana acum, pentru oricine are posibilitatea sa faca investitia necesara pentru achizitionarea acestui televizor.

Horizon 40HL910U – pret si pareri in legatura cu acesta

horizon-40hl910u-p2Dupa cum am mentionat si mai devreme, acest televizor, la momentul scrierii acestui articol, se afla la o promotie ce nu ar trebuii ratata, pretul de achizitionare al acestuia fiind de 1.449 ron. Aceasta suma poate sa para mare, insa avand in vedere ca majoritatea televizoarelor 4K Ultra HD se vand incepand de la 2.000 ron in sus, putem spune ca acest televizor se afla la ora actuala la un pret destul de accesibil. Mai mult decat atat, acesta se bucura de o serie de caracteristici si elemente care ii permit o performanta ce o intrece cu mult pe cea a televizoarelor ce se vand la acelasi pret sau la preturi apropiate.

In ceea ce privest parerea noastra in legatura cu acest televizor, ce este reflectata si pe forum, la oferta la care se afla, este o recomandare pe care o putem face cu toata inima, acest televizor integrandu-se cu usurinta in aproape orice incapere a locuintei, datorita design-ul elegant cu care a fost conceput, fiind destul de usor de transportat si montat, ca sa nu mai mentionam ca se poate integra cu usurinta cu diferite stiluri de mobilier ce se pot afla in locuinta. In paragrafele de mai jos urmeaza sa precizam cateva specificatii tehnice, mai multe despre acestea fiind reflectat in multe pareri de pe forum.

Horizon 40HL910U –review si specificatii tehnice

Acest televizor foloseste un sistem audio Nicam Stereo, cu o iesire sunet de 2 x 10 W si care foloseste elemente precum Dolby Digital Plus si Equalizer (5 Band) pentru a obtine un sunet cat mai clar posibil. Horizon 40HL910U foloseste o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160 ce este redata la un aspect al imaginii de 16:9, pe un ecran a carui diagonala ajunga la o marime de 102 cm.

Televizorul acesta beneficiaza de un player multimedia integrat si un tuner digital DVB – T2, DVB – C, DVB – S2, conexiunea sa la internet fiind facuta prin LAN si avand Wi-fi integrat, acest televizor avand de asemenea conexiuni ca si HDMI, SCART si Slot CI+.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *