LG 32LF510u – un televizor HD la un pret foarte bun

lg-32lf510u-p1Am ajuns la sfarsitul acestei serii de review-uri in ce priveste televizoare LG si am decis sa pastram ceva mai simplu, insa mult mai accesibil pentru final. LG 32LF510u este un televizor LED, HD, ce a captat atentia cumparatorilor datorita faptului ca inca de la momentul lansarii sale pe piata s-a gasit la un pret accesibil, si chiar mai accesibil in zilele de azi, datorita ofertelor speciale, acest lucru putand fii observat si in multe pareri de pe forum. Ca sa ii facem un rezumat rapid acestui televizor, putem spune despre acesta ca este capabil sa redea o calitate a imaginii destul de buna, are un sistem audio decent si se gaseste la un pret per care il consideram accesibil.

In ceea ce priveste parerea noastra in legatura cu acest televizor, noi consideram ca acesta reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa beneficieza de calitatea oferita de un televizor HD, insa nu isi permit sau nu vor sa dea o avere pe acesta. Mai mult decat atat, acest televizor reprezinta o alegere buna si in cazul in care doriti sa inlocuiti televizorul cel vechi sau sa adaugati un al doilea televizor intr-o incapere diferita a locuintei. In continuarea articolului o sa prezentam informatii legate de pret si specificatii tehnice.

LG 32LF510u – pareri in legatura cu acest televizor la un pret accesibil

lg-32lf510u-p2Daca tot am vorbit de pret la inceputul acestui articol, ar trebuii sa incheiem acest subiect prin a spune ca, la momentul scrierii acestui articol, LG 32LF510u se afla la oferta, pretul de achizitionare pentru acesta fiind de 949 ron, pret pe care il consideram accesibil si indeajuns de echilibrat pentru calitatea si performanta oferita de catre acest televizor.

Dimensiunea lui LG 32LF510u il face de asemenea perfect pentru incaperi mai mici, precum bucataria sau dormitorul, montarea si setarea acestuia fiind facuta in mod simplu si cu usurinta, ceea ce face din acest televizor o optiune viabila si usor accesibila indiferent de locul in care intentionati sa il folositi in locuinta, recomandare ce este intalnita des si pe forum.

LG 32LF510u – review si specificatii tehnice

Acest televizor HD beneficiaza de un aspect al imaginii 16:9, ce poate fii observata pe un ecran a carui diagonala ajunge pana la 80 de cm. Rezolutia folosita de acest televizor este de 1366 x 768, care este ceva mai mica decat rezolutiile televizoarelor Full HD, acest televizor compensand pentru acest lucru prin caracteristici video speciale cum ar fii Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer si 24p Real Cinema.

Sistemul audio folosit de catre LG 32LF510u este un sistem stereo, ce are o iesire sunet (RMS) de 2 x 3 W si care se foloseste de elemente ca si Dolby Digital, Virtual Surround si Clear Voice II pentru a crea un sunet clar si neintrerupt, ce poate sa fie setat dupa preferintele personale ale utilizatorului cu usurinta. Pe langa cele mentionate mai sus, trebuie mentionat de asemenea ca acest televizor foloseste un tuner digital DVB – T2, DVB – C, DVB – S2 si un player multimedia integrat. Acesta beneficiaza de conexiuni precum HDMI, Slot CI, 2 x RF In, SCART si RS232C, ceea ce il fac pe acest televizor surprizator de flexibil si versatil.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *