LG 32LF592u – review, pret si pareri

lg-32lf592u-p1In acest review am de gand sa va prezint un alt televizor de la LG si anume LG 32LF592u, un televizor LED, Full HD care a luat piata prin surprindere nu numai cu performanta de care a dat dovada de la moment lansarii si pana acum, ci si cu pret surprinzator de adecvat pentru performanta respectiva. Din acest punct de vedere putem sa spunem ca raportul dintre pret si performanta este unu indeajuns de echilibrat, parare cu care par sa fie de acord majoritatea utilizatorilor care si-au impartasit experientele pe forum in legatura cu acest televizor.

Dupa cum spune si titlu acestui articol, la ce va puteti astepta in paragrafele de mai jos sunt o prezentare de ansamblu al acestui televizor, cu detalii tehnice care sa va ofera cel putin o idee general despre ce poate acesta, precum si pretul la care se poate gasii pe piata, raportat la momentul scrierii acestui articol si parerea noastra in legatura cu acest televizor Smart.

LG 32LF592u este un televizor ce se gaseste la un pret acceptabil pentru categoria sa

lg-32lf592u-p2Dupa cum am spus mai devreme, majoritatea persoanelor considera ca pretul acestui televizor este unul pe masura performantei, ce face raportul dintre acestea echilibrat, insa trebuie luat in considerare faptul ca bugetul alocat pentru astfel de achizitionarii variaza de la persoana la persoana, lucru ce poate sa il faca pe acest televizor sa para scump. La momentul scrierii acestui articol, pretul lui LG 32LF592u este de 2.099, ceea ce face acest televizor o investitie ce trebuie considerata cu grija.

Pentru a va ajuta in a va decide daca acest televizor merita pretul la care se gaseste pe piata, in urmatoarea sectiune am de gand sa va prezint cateva detalii tehnice in legatura cu acesta si performanta sa. Parerea noastra despre acest televizor este ca daca beneficiati de un buget indeajuns de extins pentru a-l achizitiona, atunci investitia merita facuta datorita calitatii imaginii oferite de acesta. Mai jos urmeaza sa prezentam cateva specificatii tehnice si alte pareri de pe forum.

LG 32LF592u – review, pareri si specificatii tehnice

LG 32LF592u este capabil sa redea imagini pline de culori vii, contraste puternice si detalii amanuntite la o rezolutie maxima de 1920 x 1080, ecranul sau avand un aspect al imaginii de 16:9, in timp ce dimensiunea diagonalei acestuia ajunge pana la 108 cm. Pentru garantarea calitatii imaginii si crearea unei experiente de vizionare cat mai placute pentru utilizator, acest televizor folosind caracteristici speciale precum Contents Optimizer, Real Cinema 24p, Triple XD Engine, Dynamic Clear White si Dynamic Color Enhancer, printre altele.

Experienta de vizionare este completata prin intermediul sistemului audio folosit de acest televizor, acesta avand o iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W, folosind Clear Voice II, Smart Sound Mode, Optical Sound Sync, Virtual Surround Plus si apt – x codec pentru un sunet cat mai clar, ce poate sa fie reglat cu mare usurinta dupa nevoile si specificatiile utilizatorului.

Pe langa acestea, LG 32LF592u este capabil de o serie de conexiuni ca si Slot CI+, SCART, HDMI, etc, cea mai importanta conexiune fiind facuta prin RJ-45 cu Wi-fi integrat, ce ii permit utilizatorului sa se conecteze la internet fara a mai fii necesara utilizarea altui dispozitiv pentru indeplinirea acestui scop.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *