LG 32LH530V – un televizor LED, Full HD la un pret acceptabil

lg-32lh530v-p1Am ajuns si la capatul listei pentru televizoarele LG din aceasta serie, acest review fiind dedicat lui LG 32LH530V, un televizor Full HD ce a reusit sa iasa in evidenta pentru eficienta, performanta si pretul sau, lucru care a fost reflectat destul de repede de parerile cumparatorilor care si-au impartasit experienta cu acest produs pe forum. Nu doar acestia par satisfacuti de acest televizor, ci si criticii care au testat acest televizor care nu are doar aceasta functie, ci si functia de monito atunci cand este conectat la un calculator corespunzator.

La fel ca majoritatea televizoarelor ce pot indeplinii mai multe functii, acest televizor a dat dovada de o versatilitate ce l-a facut sa fie foarte apreciat de persoanele care nu beneficiaza de indeajuns spatiu pentru un calculator si un televizor, in acest caz venind in minte exemplul studentilor care stau in camin sau in garsonierele cu o singura camera. Daca te afli intr-o asemenea situatie sau pur si simplu iti doresti sa achizitionezi un televizor nou, paragrafele de mai jos o sa ofere detalii in legatura cu acest televizor, pretul, parerea noastra despre acesta si alte pareri de pe forum.

LG 32LH530V – pret si pareri

lg-32lh530v-p2LG 32LH530V este un televizor pe care noi il consideram ca se poate achizitiona la un pret rezonabil, acesta gasindu-se la oferta la momentul scrierii acestui articol, pretul sau fiind de 1.099 ron. Acest pret este unul destul de des intalnit la televizoarele din categoria lui acestui televizor, cu destul de multe dintre acestea avand un pret ceva mai ridicat, in special in momentul lansarii pe piata.

Parerea noastra, in ceea ce-l priveste pe acest televizor, este ca acesta este o optiune excelenta in primul rand pentru cei care nu beneficiaza de prea mult spatiu in locuinta, cum ar fii cei din exemplul dat mai sus. Cele doua functii, de televizor si de monitor, ajuta enorm in acest scop, pertinandu-se economisirea spatiului, dimensiunile acestui televizor facand de asemenea transportul, montarea si setarea acestuia sa fie destul de usuara si fara complicatii. Acest televizor este de asemenea o optiune foarte viabila si in cazul in care doresti sa inlocuiesti televizorul vechi cu unul mai performant sau sa aduagi un al doilea televizor intr-o alta incapere din locuinta. In paragrafele ce urmeaza, o sa discutam despre specificatii tehnice.

LG 32LH530V – review si specificatii tehnice

Acest televizor foloseste un ecran a carui diagonala ajunge la dimensiunea de 80 de cm, care este destul de des intalnita la astfel de televizoare. Aspectul imaginii de 16:9 si rezolutia de 1920 x 1080 sunt ajutate in crearea unei imagini clare, plina de contraste puternice, palete de culori bogate si detalii amanuntite de catre caractre caracteristicile video speciale ca si PMI 900, Dynamic Color Enhancer, Picture Mode si Aspect Ratio.

Acest televizor foloseste un tuner digital DVB – T2, DVB – C, DVB – S2 si vine integrat cu un player multimedia. Acesta beneficiaza de asemenea de conexiuni precum 2 x RF In, Slot CI+ si RS232C, avand la dispozitia sa 1x intrari USB 2.0, 1x intrari Scart (RGB) si 2 x porturi HDMI.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *