LG 40LF630v – un televizor Full HD la un pret pe masura performantei

lg-40lf630v-p1In continuarea serie de articole pe care am inceput-o in legatura cu review-urile pentru televizoare LG, am decis sa va prezint LG 40LF630v, un televizor LED, Full HD, care iti mentine locul in categoria mentionata mai sus datorita performantei raportate atat de critici, cat si de utilizatori pe forum. In ciuda faptului ca acesta are un pret mai scazut decat celelalte televizoare LG la care am facut review pana acum, pretul sau tot poate sa fie considera scump, in functie de bugetul disponibil al fiecaruia.

Datorita acestui motiv am de cand sa mentionez pretul lui LG 40LF630v chiar de la inceputul articolului, pentru ca mai apoi sa incerc sa ofer o imagine de ansamblu al acestui televizor, cu scopul de a va ajuta in a decide daca, in primul rand acesta isi merita banii si in al doilea rand daca este televizorul potrivit pentru nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste divertismentul de acasa. Pretul la care se gaseste pe piata acest televizor, cel putin la momentul scrierii acestui articol, este de 1.899 lei, iar mai jos o sa puteti observa de ce.

LG 40LF630v – un televizor la un pret pe masura performantei

lg-40lf630v-p2LG 40LF630v este un televizor Full HD, a carui diagonala a ecranului ajunge la dimensiunea de 101 centimetri, ecranul acestuia avand un aspect al imaginii de 16:9 si fiind capabil sa redea imagina la o rezolutie maxima de 1920 x 1080. In scopul crearii unei imagini cat mai clare si mai bogate in culori vi, contraste puternice si detalii amanuntite, acest televizor folosiind o serie de caracteristici video precum Triple XD Engine, Natural Color, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer si Real Cinema 24p.

Experienta audio-vizuala nu poate sa fie completa fara un sistem audio, cel al acestui televizor avand o iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W, care se bucura de elemente speciale ca si Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Sound, Clear Voice II, Sound Optimizer si multe altele. Acestea fac posibila setarea si optimizarea sunetului si imaginii dupa nevoile si preferintele utilizatorului, astfel incat experienta de vizionare sa fie una cat mai placuta posibil.

LG 40LF630v – review, pareri si alte specificatii tehnice

Daca tot am mentionat mai sus cateva pareri in legatura cu unele specificatii tehnice ale acestui televizor, trebuie mentionate de asemenea faptul ca acesta foloseste un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 si un player multimedia integrat, fiind de asemenea capabil de conexiuni precum Slot CI+, SCART, HDMI, RF In si Analog audio out, printre altele. Acest televizor este de asemenea capabil de o conexiune la retea prin RJ-45 cu Wi-fi integrat, ceea ce il face capabil sa se foloseasca de caracteristici precum Remote App, Google Dial, Network File Browser, Web Browser, Apps & Games si multe, multe altele.

In incheiere dorim sa mentionam ca il recomandam pe LG 40LF630v pentru cei care isi doresc mai mult decat un simplu televizor, acest televizor fiind capabil de a fii mai mult decat atat, accesul la internet si aplicatiile facand din acesta o adevarata platforma multimedia, capabila de a satisface o varietate de necesitati in domeniul divertismentului de acasa, aceasta parere fiind gasit destul de des si pe forum.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *