LG 40UF7787 – un televizor 4K Ultra HD la un pret pe masura

lg-40uf7787-p1A sosit timpul sa discutam despre un alt telvizor ce a fost scos pe piata de cei de la LG si anume despre LG 40UF7787, acesta fiind un televizor de o performanta ridicata, ce ofera multa, insa care necesita o investitie ceva mai consistenta decat majoritatea televizoarelor de dimensiunea sa. Pretul acestui televizor poate sa fie considerat scazut sau ridicat in functie de ce perspectiva este folosita: daca privim din prisma televizoarelor 4K Ultra HD, pretul lui LG 40UF7787 este unul rezonabil, daca nu chiar scazut pentru un astfel de televizor, insa daca privim pretul din punctul de vedere al dimensiunii televizoarelor, atunci acest pret poate sa fie considerat cam ridicat.

In orice caz, destule pareri ale cumparatorilor de pe forum par sa fie impartite intre cele doua tabere, ce poate sa faca achizitionarea acestui televizor putin problematica, daca nu esti hotarat cu care din ei sa fii de acord. Parerea noastra este ca LG 40UF7787 isi indeplineste scopul, chiar mai mult decat atat. Noi am decis sa ne axam pe performanta acestuia, ceea ce inseamna ca il vedem in primul rand ca pe un televizor 4K Ultra HD, ceea ce ne face sa consideram pretul destul de echilibrat pentru calitatea care este oferita in schimbul acestuia.

LG 40UF7787 – o platforma multimedia la un pret pe masura

lg-40uf7787-p2Daca tot am mentionat pretul acestui televizor la inceputul articolului, este necesar si sa precizam exact care este acesta. La momentul scrierii acestui articol, televizorul acesta se gaseste la oferta, suma necesara pentru achizitionarea acestuia fiind de 2.699 ron. Aceasta suma poate sa para destul de mare, insa daca sunteti atenti la detaliile de mai sus si la performanta de care da dovada LG 40UF7787, se ajunge usor la concluzia ca acest televizor isi merita pretul.

Mai mult decat atat, acest televizor beneficiaza de acces la retea prin intermediul RJ-45 cu Wi-fi integrat, ceea ce face din acesta mai mult decat un simplu televizor cu o rezolutie ce face majoritatea monitoarelor sa fie eclipsate in comparatie cu acesta.Mai jos urmeaza sa va oferim cateva specificatii tehnice in continuarea acestui review si alte pareri ce se gasesc si pe forum.

LG 40UF7787 – review si specificatii tehnice

Acest televizor foloseste un ecran a carui diagonala ajunge pana la dimensiunea de 101 cm, aspectul imaginii sale fiind de 16:9, in timp ce rezolutia impresionanta folosita pe acest ecran este de 3840 x 2160, folosita in mod regulat de televizoarele din categoria 4K Ultra HD. Televizorul acesta foloseste de asemenea o serie de caracteristici video speciale, ca si Micro Pixel Control (Contrast Local), Tru Ultra HD Engine, Resolution Upscaler 4K, Dynamic Color Enhancer si inca o lista  lunga de astfel de elemente ce ar dura prea mult de enumerat in acest articol. Scopul acestora este de a ajuta la mentinerea unei imagini cat mai clare, plina de detalii amanuntite, palete de culori bogate si contraste cat mai puternice, toate acestea pentru a genera o experience de vizionare cat mai placuta posibil, indiferent daca se vizioneaza un film, un meci de fotbal sau emisiunea preferata.

Acest televizor are un sistem audio cu o iesire sunet (RMS) impresionanta de 35 W, acesta la randul sau folosind o serie de elemente si caracteristici speciale care permit crearea unui sunet clar, puternic si neintrerup, ce poate sa fie ajustat cu mare usurinta de catre utilizator, aceste caracteristici fiind enumerate intr-o lista lunga, insa printre ele aflandu-se si Ultra Surround, Clear Voice II, Smart Sound Mode si Optical Sound Sync.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *