LG 42LF580v – un televizor Full HD ce merita atentia ta

lg-42lf580v-p1Daca tot am decis sa vorbim despre aceasta serie de televizoare de la LG, am decis sa va prezentam un al televizor din categoria Full HD, care se gaseste la un pret ceva mai acceptabil, in comparatie cu televizoarele mentionate in articolele anterioare. De data aceasta este vorba de LG 42LF580v , un televizor LED Full HD care a reusit sa combine utilul cu placutul, fiind capabil nu numai sa redea o imagine clara si frumoasa indiferent de ce vizionalizati, dar si sa permita diferite conexiuni, inclusiv accesul la internet si la toate beneficiile care vin cu aceasta.

Pe langa faptul ca LG 42LF580v ofera o gama larga de aplicatii si metode de utilizare ale acestuia in materie de divertisment, fie in stilul clasic ca si televizor sau platforma multimedia ce poate sa fie conectata la alte dispozitive sau sa fie folosita pentru obtinerea de informatii sau pur si simplu pentru browsing pe internet, acesta nu necesita o avere pentru ca sa fie achizitionat. Intradevar, unele persoane o sa considere pretul acestuia cam ridicat, insa avand in vedere performanta de care da dovada, raportul dintre cele doua este unul destul de echilibrat, indiferent cum este privita situatia, la fel cum arata si destul de multe pareri de pe forum.

LG 42LF580v – pret si pareri

lg-42lf580v-p2Acest televizor, la momentul scrierii acestui articol, se gaseste la oferta pe piata, fiind posibil de a-l achizitiona la pretul de 1.944 ron. Dupa cum am mentionam mai devreme, stim ca aceasta suma poate sa fie destul de ridicata pentru majoritatea dintre noi, insa atunci cand sunt luate in considerare categoria din care face parte televizorul acesta, dimensiunea acestuia si calitatea oferita de catre acest televizor, pretul ajunge sa poate fii considerat pe masura celor mentionate mai devreme.

In ceea ce priveste parerea noastra, noi consideram LG 42LF580v ca fiind o investitie buna pentru cei care sunt dispusi sa plateasca un pret ceva mai ridicat pentru o calitate sporita, insa avand in vedere optiunile multiple care se gasesc pe piata la ora actuala, este de inteles daca se opteaza pentru o optiune mai ieftina. Chiar si asa, noi avem de gand sa va prezentam mai jos o imagine de ansamblu al acestui televizor, pentru a va ajuta in a decide daca acesta merita pretul mentionat sau nu. In continuare la acest review o sa prezentam cateva specificatii tehnice care poate nu sunt mentionate pe forum.

LG 42LF580v – review si specificatii tehnice

Televizorul acesta Full HD are o dimensiune a diagonalei ecranului de 106 centimetri, ecran cu un aspect al imaginii de 16:9 si o capacitate de redare a imaginii la o rezolutie de pana la 1920 x 1080. LG 42LF580v se foloseste de caracteristici video speciale precum Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer si 24p Real Cinema, in scopul de a crea o imagine cat mai buna.

Sistemul audio folosit de acesta are o iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W si se foloseste de elemente specifice ale acestui sistem, ca si DTS, Decodor Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II si Smart Sound Mode, in timp ce accesul la internet este obtinut prin RJ-45 cu Wi-fi integrat.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *