LG 43LF510v este un televizor cu raport foarte echilibrat intre calitate si pret

lg-43lf510v-p1Continuand seria de review-uri pe care am inceput-o pentru televizoare LG, dorim sa prezentam un al televizor de la producatorii cu acelasi nume si anume LG 43LF510v. Acesta este un televizor Full HD, care dupa cum spune si titlul, avand un raport destul de echilibrat intre pret si calitate, lucru care se gaseste putin mai rar in ziua de azi, avand in vedere preturile de pe piata romaneasca in ceea ce priveste televizoarele in ultima perioada.

Acest televizor are avantaje si dezavantaje, in functie de necesitatile fiecaruia si scopul achizitionarii acestuia, motiv pentru care noi avem de cand sa incercam sa va oferim o parere cat mai obiectiva in legatura cu acesta si cat mai multe detalii legate de televizorul acesta, pentru a va ajuta in a decide daca acesta este televizorul pentru dumneavoastra si daca acesta merita investitia ce trebuie sa fie facuta pentru achizitionarea sa.

LG 43LF510v – un televizor la un pret accesibil

lg-43lf510v-p2Daca tot a venit si momentul sa vorbim despre pret, tinem sa mentionam ca acesta este unul relativ accesibil, insa unul pe masura performantei oferite de catre LG 43LF510v , dupa cum se poate vedea din detaliile mentionate mai sus. La momentul scrierii acestui articol, acest televizor se afla la oferta si poate fii achizitionat la un pret de 1.399 ron. Acest pret este putin mai ridicat decat a altor televizoare din aceasta categorie, insa trebuie luata in considerare dimensiunea acestui televizor si calitatea imaginii redate, iar cand acestea sunt puse in ecuatie, raportul din pret si calitate devine mai mult decat echilibrat, ce pare sa fie reflectat si de indeajunse pareri de pe forum.

In ceea ce priveste acest televizor si ce credem noi despre acest televizor, putem considera ca ofera o calitate mai mult decat acceptabila pentru pretul la care sa gaseste pe piata la ora actuala, fiind o alegere optima indiferent de incaperea in care aveti de gand sa i-l amplasati sau ce intentionati sa vizionati. In continuare la acest review urmeaza sa mentionam cateva specificatii tehnice in legatura cu care pe forum au fost lasate pareri si opinii.

LG 43LF510v – review si specificatii tehnice

Acest televizor face parte din categoria de televizoare Full HD si ajunge sa aiba dimenisunea diagonalei ecranului de pana la 108 de centimetri. Ecranul lui LG 43LF510v are un aspect al imaginii de 16:9 si este capabil sa redea imaginea la o rezolutie de pana la 1920 x 1080. Acesta foloseste o serie de elemente speciale in materie de redare a imaginii, ca si Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer si 24p Real Cinema, toate acestea avand scopul de a crea o imagine cat mai clara, plina de contraste intense, culori puternice si detalii cat mai bogate pentru o experienta de vizionalizare cat mai placuta posibil.

In ceea ce priveste sistemul audio folosit de acest televizor, acesta este unul stereo, cu o iesire sunet (RMS) de 2 x 5 W, ce foloseste caracteristici audio precum Dolby Digital, Virtual Surround si Clear Voice II, ceea ce permit reglarea sunetului dupa standardele si necesitatile utilizatorului, ca sa nu mai mentionam crearea unui sunet clar si neintrerupt pe durata vizionarii. Pe langa acestea, LG 43LF510v beneficiaza si de tuner digital DVB – T2, DVN – C si DVB – S2, un player multimedia integrat si conexiuni ca si HDMI, Slot CI, 2 x RF In, SCART si RS232C.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *