LG 43LF630v – un televizor Full HD de la producatorii cu acelasi nume

lg-43lf630v-p1Ne apropiem de sfarsitul listei de review-uri pentru televizoarele LG pe care am inceput-o cu ceva vreme in urma, aceasta fiind continuata cu LG 43LF630v , un televizor LED, Full HD, care a reusit sa iasa in evidenta cel mai mult prin raportul indeajuns de echilibrat intre pretul si performanta acestuia, lucru care a fost reflectat atat de parerea criticilor, cat si a utilizatorilor ce au lasat comment-uri pe forum. In ceea ce priveste pretul, mai multe pareri fiind impartite, unele persoane considerand ca acesta este prea ridicat, in timp ce altele considera ca acest pret este unul potrivit pentru ce ofera acest televizor.

In orice caz, la momentul scrierii acestui articol, pretul lui LG 43LF630v este de 2.099 ron, majoritatea magazinelor avand acest produs in stoc limitat, datorita numarului mare de persoane ce l-au achizitionat in moment aparitiei lui pe piata. In paragrafele ce urmeaza, avem de cand sa va oferim cateva detalii si parerea noastra in legatura cuacest televizor, cu scopul de a incerca sa va ajutam in a va decide daca acesta este televizor potrivit pentru dumneavoastra sau daca acesta merita investia facuta de a-l achizitiona.

LG 43LF630v – o platforma multimedia la un pret acceptabil

lg-43lf630v-p2Pe langa cele mentionate mai devreme, trebuie sa mentionam si faptul ca LG 43LF630v foloseste un tuner digital DVB – T2, DVB – C, DVB – S2 si un player multimedia integrat, acest televizor fiind capabil de conexiuni precum RF In, Slot CI, SCART, HDMI si Analog audio out. Mai mult decat atat, LG 43LF630v beneficiaza de RJ-45 cu Wi-fi integrat, ceea ce ii permite utilizatorului sa se conecteze la internet in mod direct, fara a mai fii necesara utilizarea altui dispozitiv.

Acestea il fac pe acest televizor capabil de a se folosii de elemente precum Google Dial, Remote App, Web Browser, Apps & Games si o lista lunga ce le urmeaza pe acestea, toate aceste optiuni facand din acest televizor o platforma multimedia ce poate sa indeplineasca o gama larga de nevoi in materie de divertisment. In continuare o sa prezentam cateva specificatii tehnice ce au atras atentia pe forum si ce pot face acestea.

LG 43LF630v – pareri, review specificatii tehnice

Acest televizor de la LG are un ecran a carui aspect al imaginii este de 16:9, fiind capabil sa redea imagini de o frumusete sporita, pline de detalii amanuntite, contraste puternice si culori bogate, aceste imagini fiind redate la rezolutia maxima de 1920 x 1080, pe un ecran a carui diagonala ajunge la dimensiunea de 108 cm. Mai mult decat atat, pentru sporirea calitatii imaginii si a experientei de vizionare, televizorul acesta folosind caracteristici video speciale ca si Natural Color, Dynamic Clear White, Real Cinema 24p, Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, acestea fiind urmate de o lista ce este prea lunga de enumerat in acest articol.

Acest televizor foloseste un sistem audio cu o iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W, acesta la randul sau folosind o serie de caracteristici audio pentru imbunatatirea calitatii sunetului si oferirea posibilitatii de reglare a acestuia conform specificatiilor utilizatorului, printre aceste caracteristici aflandu-se si Virtual Surround Plus, Optical Sound Sync, apt-X codec, Clear Voice si multe altele.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *