LG 49UF6407 – un televizor 4K Ultra HD cu o performanta sporita

lg-49uf6407-p1LG 49UF6407 reprezinta unul din multele succese pe care le-au avut cei de la LG in ultima perioada, cel putin in ce priveste televizoare cu rezolutie inalta, acest televizor fiind mai mult decat calificat pentru aceasta categorie. Desi acesta da dovada de o performanta sporita si o calitate superioara a imaginii, este necesar sa mentionam ca acestea vin la un pret pe masura, televizorul acesta fiind considerat de un numar indeajuns de mare de utilizatori ca avand un pret putin prea ridicat.

Motivul pentru care mentionam acest lucru este faptul ca nu toata lumea are un buget extins alocat pentru achizitionarea de astfel de bunuri, iar LG 49UF6407 necesita intradevar o investitie destul de consistenta. La moment scrierii acestui articol, acest televizor se gaseste pe piata la pretul de 3.699 ron, care dupa cum am spus, poate descuraja anumiti cumparatori. Insa, pentru a va oferii o imagine de ansamblu al acestui produs, avem de gand sa mentionam mai jos o parte din caracteristicile ce il fac pe televizorul acesta capabil de o performanta atat de ridicata si speram ca aceste informatii sa va poata ajuta sa va decideti daca acesta isi merita sau nu banii, indeajunse pareri subiective fiind gasite deja pe forum.

LG 49UF6407 – un televizor ce ofera multe la un pret pe masura

lg-49uf6407-p2Dupa cum o sa se poata observa din cateva specificatii tehnice prezentate mai jos, tinem sa mentionam ca acest televizor este in adevarul sens al cuvantului o platforma multimedia flexibila, ce permite mult mai mult decat vizinoarea filmului sau emisiunii preferate. De la optiune ample in ceea ce priveste setarea imaginii si a sunetului dupa preferintele si cerintele utilizatorului, pana la accesul la internet pentru informatii, aplicatii si browsing, LG 49UF6407 permite utilizatorului sa se bucure de un acces cat mai simplu si usor la tot ce ar avea nevoie in materie de divertisment.

Acesta este si motivul pentru care putem sa il recomandam pe televizorul acesta ca o optiune viabila pentru divertismentul de acasa, chiar daca acesta se gaseste pe piata la un pret ceva mai ridicat, care necesita o investitie facuta cu grija din partea cumparatorului. In continuarea acestui review urmeaza sa mentionam cateva detalii in legatura cu acest televizor, ce au atras atentia pe forum.

LG 49UF6407 – review, pareri si specificatii tehnice

LG 49UF6407 este un televizor 4K Ultra HD a carui diagonala ajunge la dimensiunea de 123 de centimetri, ecranul sau avand un aspect de 16:9 si foloseste o rezolutie de 3840 x 2160 pentru a reda imaginile difuzate. Pentru calitatea imaginilor se foloseste de aspecte video speciale precum Tru 4K Engine, Triple XD Engine, 4K Upscaler, Contents Optimizer sy Dynamic Scanner. Aceste caracteristici video sunt folosite pentru a genera o imagine de o calitate cat mai mare, plina de contrasturi intense, culori puternice si detalii bogate, ce ajuta la crearea unei experiente de vizionare cat mai placute posibil pentru utilizator.

Sistemul de sunet folosit de acest televizor are o iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W si prezinta caracteristici audio ca si Dolby Digital, DTS, Clear Voice II si Optical Sound Sync. Pe langa cele mentionate mai sus, televizorul acesta foloseste un tuner digital DVB-T2/DVB-C/DVB-S2 si un player multimedia integrat, fiind capabil de conexiuni precum Slot CI+, HDMI si SCART, ca sa nu mentionam conexiunea la retea prin RJ-45 cu Wi-fi integrat ce permite accesul cu usurinta la internet, fara a mai fi necesara utilizarea altui dispozitiv sau aparat.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *