LG 49UF8507 un televizor 4K Ultra HD cu o performanta de top

lg-49uf8507-p1A sosit momentul sa trecem la o alta serie de review-uri, pentru produsele scoase pe piata de un producator diferit, in acest caz fiind vorba despre cei de la LG. Si daca tot facem aceasta tranzitie, de ce sa nu incepem in forta, cu un televizor care a reusit sa capteze atentia utilizatorilor pentru o perioada indelungata datorita performantei de care a dat dovada, majoritatea parerilor de pe forum in legatura cu acest televizor fiind foarte pozitive.

Este vorba despre LG 49UF8507 , un monstru de televizor ce foloseste rezolutii 4K, Ultra HD, care scalda privirea cu imagini pline de detalii bogate, culori intense si contraste puternice ce ajuta la crearea unei experiente de vizionare cat mai placute, atat de mult incat acest televizor o sa va tina lipiti de ecran pentru perioade indelungate de timp, indiferent ca vizionati un film, un meci cu prietenii sau emisiunea preferata, acest televizor nu dezamageste cand vine vorba despre calitate. Din pacate insa aceasta calitate vine la un pret pe masura, pret despre care o sa discutam in sectiunea urmatoare, insa care este destul de ridicat pentru piata romaneasca si poate chiar si pentru cei dispusi sa faca astfel de investitii in mod regulat.

LG 49UF8507 este un televizor cu un pret pe masura performantei

lg-49uf8507-p2Daca tot am mentionat pretul lui LG 49UF8507 mai sus, de ce sa nu epuizam acest subiect si sa mentionam pretul pe care noi l-am observat in perioada in care a fost scris acest articol, televizorul acesta fiind gasit la oferta, iar pretul de achizitionare al acestuia fiind de 4.499 ron. Realizam ca acest pret este unul ridicat, cel putin pentru majoritatea persoanelor ce doresc sa cumpere un televizor 4K Ultra HD, insa avand in vedere categoria din care face parte LG 49UF8507 si dimensiunea acestuia, putem spune ca este un pret destul de des intalnit pentru acest gen de televizoare, preturile lor fiind gasite de obice intre 4.200 si 5.500 ron.

In ceea ce priveste parerea noastra in legatura cu acest televizor, putem spune ca acesta ofera o performanta sporita datorita tehnologiei cu care a fost conceput si a caracteristicilor speciale pe care le foloseste, despre care o sa discutam putin mai tarziu. Televizorul acesta reprezinta o investitie considerabila, insa pentru iubitorii de filme sau pentru cei care doresc neaparat sa vizionalizeze emisiunile si filmele preferate, exista putine alte optiune, acest televizor fiind una din cele mai bune dintre acestea. In continuare urmeaza sa ne axam pe o serie de specificatii tehnice ce au atras atentia pe forum.

LG 49UF8507 – review, pareri si specificatii tehnice tehnice

LG 49UF8507 este un televizor 4K Ultra HD cu o diagonala a ecranului a carui dimensiunea ajunge la 123 de centimetri. Acest ecran are un aspect al imaginii de 16:9 si foloseste o rezolutie uimitoare de 3840 x 2160 pentru a reda imaginea intr-o maniera cat mai clara si la o calitate cat mai ridicata. Pentru acest scop sunt de asemenea folosite si o serie de caracteristici video speciale, printre care se afla si Micro Pixel Control, Tru Ultra HD, Resolution Upscaler, Ultra Luminance si multe altele.

Acest televizor are de asemenea o conexiune la retea prin RJ-45 cu Wi-fi integrat care va ofera accesul la internet, acest televizor oferind mult mai mult decat simpla vizionare a programelor preferate pe canalele disponibile pentru un televizor.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *