Philips 22PFH4000 – un televizor mic, la un pret si mai mic

philips-22pfh4000-p1Daca tot am facut review-uri pentru televizoarele de la LG si Samsung, a venit moment sa prezentam si cateva modele de la Philips. Pentru acest scop am ales acele televizoare care dau dovada de performanta, accesibilitate usoara din punct de vedere a pretului si de ce nu, chiar ambele. O sa incepem aceasta serie de review-uri cu Philips 22PFH4000 , un televizor Full HD de dimensiuni ceva mai mici, care insa a reusit totusi sa impresioneze prin calitatea oferita si performanta de care a dat dovada.

Parerea criticilor si a utilizatorilor de pe forum, in mare parte, este ca acest televizor reprezinta un produs care ofera o calita sporita, la un pret redus, fiind conceput pentru incaperi mai mici sau alte locatii care nu permit montarea unui televizor de dimensiuni mai mari. In paragrafele ce urmeaza, avem de gand sa va prezentem o serie de detalii tehnice despre acesta, pretul la care se gaseste pe piata si parerea noastra in legatura cu televizorul acesta.

Philips 22PFH4000 – pret si pareri

philips-22pfh4000-p2Philips 22PFH4000 este un televizor Full HD, ce beneficiaza de un player multimedia integrat si un tuner digital DVB – T/C, acesta fiind gasit pe piata la oferta, la momentul scrierii acestui articol, pretul achizitionarii acestuia fiind de 499 ron. Avand in vedere aceasta informatie, putem spune cu o anumita certitudine ca acest televizor se gaseste la un pret foarte accesibil pentru majoritatea persoanelor, parere reflectata de majoritatea cumparatorilor acestui televizor.

In ceea ce priveste parerea noastra in legatura cu Philips 22PFH4000 , noi il consideram o alegere excelenta pentru cei care doresc sa achizitioneze un televizor mai micut, la un pret redus, ce se potriveste perfect in incaperile mai mici ale locuintei, cum ar fi bucataria sau un dormitor mai ingust, functionalitatea acestui televizor facand din acesta una din cele mai bune alegeri pentru astfel de situatii. In continuare urmeaza sa va oferim cateva specificatii tehnice despre care se gasesc pareri pozitive pe forum.

Philips 22PFH4000 – review si specificatii tehnice

Motivul pentru care am mentionat ca Philips 22PFH4000 este un televizor mai micut, este faptul ca diagonala acestuia are o dimensiune de doar 55 cm. Cu toate acestea, aspectul imaginii difuzate pe acest ecran este 16:9, iar rezolutia folosita de acesta este una impresionanta de 1920 x 1080, rezolutie care este mai mare decat cea a unor televizoare HD cu diagonala de 80 de cm. In ceea ce priveste sistemul audio folosit de acest televizor, acesta are o iesire audio (RMS) de 5 W si foloseste caracteristici audio speciale precum Incredible Surround, Clear Sound, Bass Control si Smart sound pentru imbunatatirea si crearea unui sunet ce este clar si neintrerupt, acest fiind usor ajustabil de catre utilizator conform cerintelor si nevoilor sale.

Printre alte detalii ce trebuiesc mentionate in legatura cu acest televizor , acesta beneficiaza de conexiuni ca si HDMI, Slot CI+, Scart si D-SUB si are de asemenea 1x iesire audio digitala (optica), 1x intrare PC (D-Sub 15pini), 1x intrare USB 2.0, 1x intrare SCART (RGB), 1x minijack pentru casti si 2x porturi HDMI, toate acestea facand din acest televizoro alegere versatila, ce ofera o calitate superioara in ciuda dimensiunii sale mai mici.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *