Philips 32PFH5500/88 – un televizor Smart la un pret acceptabil

philips-32pfh550088-p1In acest review am de gand sa va prezint un televizor Full HD, de la Philips, care a reusit sa capteze atentia cumparatorilor la momentul lansarii datorita raportului indeajuns de echilibrat intre performanta de care Philips 32PFH5500/88 a dat dovada si pretul la care acesta se gaseste pe piata. Mai mult decat atat, design-ul acestuia capteaza privirea si face din acest televizor o alegere perfecta indiferent de incaperea in care aveti de gand sa il amplasati sau stilul de mobilier ce se gaseste in aceasta.

Mai mult decat atat, accesul la internet face din Philips 32PFH5500/88 o platforma multimedia veritabila, conexiunea fiind realizat prin RJ-45 cu Wi-fi integrat. Acest lucru permite utilizatorului sa se bucure de toate avantajele care vin accesul la internet, inclusiv cel al aplicatiilor, jocurilor, web browsing si de ce nu al informatii, fie in legatura cu aplicatiile acestui televizor, filmele sau emisiunile pe care urmeaza sa le urmariti si chiar in legatura cu televizorul in sine.

Philips 32PFH5500/88 – un televizor Full HD cu un pret bun

philips-32pfh550088-p2Acest televizor, la momentul scrierii acestui articol, se gaseste pe piata la pretul de 1.404 ron, ceea ce reprezinta o suma echilibrata pentru performanta de care acesta a dat dovada, aceasta parere fiind reflectata de majoritatea cumparatorilor care au ajunst sa se bucure de acest televizor si tot ce are acesta de oferit. Mai mult decat atat, design-ul sau subtire si elegant il fac pe Philips 32PFH5500/88 usor de transport, instalat sau mutat, acesta ocupand cat mai putin spatiu posibil pentru un televizor de marimea sa, fapt ce a fost mentionat de multe ori pe forum.

Parerea noastra in legatura cu acest televizor este similara cu cea a cumparatorilor care au impartasit pareri cu acest produs pe forum si anume ca pretul sau echilibrat il face o alegere buna indiferent daca iti doresti un al doilea televizor in locuinta sau vrei sa il inlocuiesti pe cel vechi cu ceva mai performant, insa fara sa fie necesara cheltuirea unei averi in procesul de achizitionare al acestuia. De fiecare data incercam sa oferim o parere cat mai obiective in legatura cu produsele la care facem review, insa ca sa va puteti forma singuri o opinie, in paragrafele ce urmeaza o sa fie prezentate cateva specificatii tehnice ale acestui televizor, care speram sa va ajute in a va decide daca acesta isi merita banii sau nu.

Philips 32PFH5500/88 – pareri si specificatii tehnice

Philips 32PFH5500/88 este un televizor LED, Smart Android, Full HD, cu un ecran a carui diagonala ajunge la dimensiunea de 80 de cm, ecran ce are un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie foarte buna de 1920 x 1080. Acesta foloseste de asemenea caracteristici video precum Pixel Plus HD, Perfect Motion Rate 200 si Micro Dimming pentru a crea o imagine cat mai profunda, plina de culori bogate, contraste puternice si detalii cat mai amanuntite.

Sistemul audio vine in complete experientei de vizionare, acesta avand o iesire sunet (RMS) de 20 W si folosind la randul sau o serie de elemente speciale pentru creare unui sunet cat mai clar, puternic si neintrerupt, ca si Clear Sound, Incredible Surround, Dynamic Bass Enhancement si Smart Sound.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *