Philips 40PFH5500/88 – un televizor Smart Android la un pret foarte bun

philips-40pfh550088-p1Daca tot am decis sa vorbim despre televizoare Philips si anume televizoare Smart, am decis sa va prezint in acest articol inca un asemenea televizor, fiind vorba de Philips 40PFH5500/88 , acesta fiind o versiune ceva mai mare a televizorului prezentat in articolul anterior, care vine si la un pret usor mai ridicat. Spun usor deoarece diferent este de 100 ron, acest televizor fiind disponibil pe piata, la momentul scrierii acestui articol la oferta, pretul pentru achizitionarea acestuia fiind de 1.499 ron.

Tot acesta este motivul pentru care Philips 40PFH5500/88 este considerat a fii unul din televizoarele care are un raport echilibrat intre pret si performanta, performanta acestuia fiind una considerabila, avand in vedere categoria in care acesta se afla. Insa pentru o prezentare cat mai completa a acestui produs, urmeaza ca in paragrafele urmatoare sa discutam despre capacitatile acestui televizor, detaliile sale tehnice si ce pareri avem noi in legatura cu acest produs care a primit atat de multa atentie din partea cumparatorilor, de la momentul lansarii lui pe piata si chiar pana in ziua de azi, ce a fost reflectat si pe forum.

Philips 40PFH5500/88 – un televizor Full HD la un pret acceptabil

philips-40pfh550088-p2Televizorul acesta foloseste un tuner digital DVB – T/C si vine cu un player multimedia integrat, acest televizor folosind conexiuni ca si HDMI, SCART si SLOT CI+, avand de asemenea la dispozitia sa 1x intrare audio digitala (optica), 3x intrari USB 2.0, 1x intrari Scart (RGB) si 4x porturi HDMI. De asemenea nu trebuie uitat faptul ca Philips 40PFH5500/88 beneficiaza si de o conexiune la retea prin intermediul RJ-45 cu Wi-fi integrat, ce face din acesta mai mult decat un simplu televizor.

De la varietatea de aplicatii pe care le ofera, pana la posibilitatea de a naviga pe internet fara a mai fii necesara folosirea altui dispozitiv, pe langa functiile clasice ale unui televizor, fac din acest televizor o platforma multimedia ce poate satisface o varietate de nevoi in ce priveste divertismentul de acasa. In continuarea acestui review urmeaza sa prezentam o serie de specificatii tehnice care au atras atentia pe forum si pareri in legatura cu acestea.

Philips 40PFH5500/88 – review si specificatii tehnice

Acest televizor foloseste un sistem audio destul de puternic, acesta avand o iesire sunet (RMS) de 20 W, televizorul acesta folosind o serie de caracteristici audio speciale ca si Clear Sound, Smart Sound, Dynamic Bass Enhancement si Incredible Surround. Toate acestea au scopul de a imbunatatii sunetul cat mai mult, acest fiind generat intr-o maniera clara si neintrupta, utilizatorului fiindu-i oferita posibilitatea de a-l regla in functie de nevoile si cerintele sale personale, astfel incat sa fie oferit un randamanet cat mai bun in functie de incaperea in care se afla.

In ceea ce priveste partea video, acest televizor are un aspect al imaginii de 16:9, ecranul sau folosind o rezolutie de 1920 x 1080 pentru redarea unui imagini pline de contraste puternice, detalii cat mai cuprinzatoare si o paleta bogata de culori. Si ca tot vorbim despre ecran, diagonala ecranului lui Philips 40PFH5500/88 ajunge pana la dimensiunea de 102 cm. Calitatea imaginii este vizibila inca de la prima utilizare, fiind obtinuta prin intermediul caracteristicilor video speciale ca si Pixel Plus HD, Perfect Motion Rate 200 si Micro Dimming.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *