Samsung 32J4100 – un televizor HD la un pret ieftin

samsung-32j4100-p1In acest review am de gand sa va prezint un televizor mult mai accesibil in comparatie cu cel din articolul precendent, pretul acestuia fiind unul destul de accesibil pentru majoritatea persoanelor ce doresc un televizor nou, sa il inlocuiasca pe cel vechi sau pur si simplu sa adauge inca unul intr-o incapere diferita a locuintei. Un televizor HD, Samsung 32J4100 este capabil sa redea imaginea la o calitate foarte decenta, care sa permita utilizatorului sa se bucure de filmul sau emisiunea preferata fara a se ingrijora de calitatea imaginii de pe ecran.

Samsung 32J4100 are o diagonala a ecranului cu dimensiunea de 80 de centimentri, acesta avand un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie a acesteia de 1366 x 768, care desi este ceva mai mica decat a altor televizoare, este mai mult decat potrivita pentru dimensiunea ecranului lui Samsung 32J4100, oferind o imagine clara, plina de culori vii si contraste bogate ce sporesc experienta de vizionalizarea a utilizatorului.

Samsung 32J4100 – pret si pareri

samsung-32j4100-p2La momentul scrierii acestui articol, televizorul acesta se gaseste pe piata la un pret de 939 ron, acesta fiind foarte popular datorita pretului sau, ceea ce il poate face si greu de obtinut, datorita numarului mare in care acesta a fost achizitionat de catre cumparatori. Acest televizor a fost conceput cu un design elegant, aspectul sau ofering posibilitatea ca acest produs sa se potriveasca in majoritatea incaperilor si cu diferite stiluri de mobilier, cum este reflectat si de multe pareri de pe forum.

Faptul ca acesta este foarte usor de montat si amplasat il face cu atat mai mult dorit, fiind un televizor care poate sa fie achizitionat si folosit rapid, eficient si fara complicatii, parerea mea fiind ca acesta ofera o calitate indeajuns de ridicata pentru pretul la care se gaseste pe piata la ora actuala, facand din acest televizor o optiune excelenta pentru un televizor de bucatarie sau de dormitor. In continuare urmeaza sa prezentam cateva specificatii tehnice pentru o analiza mai detaliata a acestui produs.

Samsung 32J4100  – review si specificatii tehnice

Ca sa incepem cu calitatea imaginii, Samsung 32J4100 este un televizor ce beneficiaza de un numar de caracteristici video ca si HyperReal Engine, PQI 100, Mega Contrast si Wide Color Enhancer (Plus), toate acestea oferind o calitate sporita a imaginii, chiar si pe ecranul ceva mai mic al acestui televizor, fiind posibila o experienta placuta indiferent daca vizionalizezi un meci de fotbal, emisiunea favorita sau un film. In completarea acestor caracterisitici vine sistemul audio 2CH (Down Firing + Base Reflex) cu o iesire audio (RMS) de 20 W si cateva caracteristici audio precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si Wallmounted Sound Mode, toate acesta ajutand la crearea unui sunet cat mai clar, neintrerup si usor ajustabil pentru cerintele si nevoile utilizatorului.

Pe langa acestea, Samsung 32J4100 vine incorporat cu un tuner digital si un player multimedia incorporat, ce il face nu doar mai folositor, ci si mai fkexibil in numarul de optiuni oferite utilizatorului in materie de divertisment. In incheiere as dorii sa spun ca acest televizor, din punctul meu de vedere, isi merita banii, oferind o calitate mai mult decat acceptabila pentru un pret destul de accesibil, comentariile de pe forum sustinand acelasi lucru.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *