Samsung 32J5000 – un televizor cu o performanta ridicata la un pret redus

samsung-32j5000-p1Poate ca ai auzit de acest televizor, fie din reclame, dintr-un review sau din parerile lasate de utilizatori pe un forum, Samsung 32J5000 ajungand sa atraga atentia asupra sa pentru o perioada indelungata, chiar si dupa ceva timp de la aparitia sa pe piata. Motivul pentru aceasta fiind faptul ca, conform parerii criticilor, acesta este un televizor care reuseste sa ofere o performanta ridicata pentru dimensiunea sa si pentru pretul la care se gaseste pe piata.

Tot acesta este motivul pentru care am decis sa dedic acest articol lui Samsung 32J5000 si sa incerc sa va prezint cat mai multe detalii in legatura cu acesta, cu scopul de a va ajuta sa va decideti daca aceste televizor merita sau nu toata atentia pe care a primit-o din momentul in care producatorul l-a scos pe piata.

Samsung 32J5000 – pret, pareri si prezentare generala

samsung-32j5000-p2Acest produs este un televizor LED, Full HD, care este mai mult decat capabil sa redea o imagine clara, plina de culori bogate si vii, contraste puternice si cat mai multe detalii prezentate cu o precizie impresionanta. Unul din lucrurile cele mai clare in legatura cu televizorul acesta, care devine evident aproape instantaneu can acesta este utilizat, este faptul ca acest televizor ofera o calitate a imaginii aproape de doua, daca nu de trei ori mai buna decat majoritatea televizoarelor din categoria in care se afla.

In afara de calitatea sporita, unul din motivele principale pentru care Samsung 32J5000 a iesit rapid in evidenta a fost pretul scazut al acestuia. La momentul scrierii acestui articol, acest televizor se gaseste la oferta, acesta putand fii achizitionat la pretul de 1.002 ron, pret care, dupa parerea mea, il face nu doar foarte accesibil, ci ii ofera si un raport foarte bun intre pret si calitate. In continuarea articolului urmeaza sa prezentam o serie de specificatii tehnice, unele dintre acestea fiind mentionate destul de des pe forum.

Samsung 32J5000 – review si specificatii tehnice

Acest televizor are dimensiunea diagonalei de 80 de centimetri, ecranul sau avand un aspect al imaginii de 16:9, imaginea sa fiind redata la o rezolutie maxima de 1920 x 1080. Acest televizor beneficiaza de o lista extinsa de caracteristici video, printre acestea fiind si HyperReal Engine, Mega Contrast, PQI 200, Wide Color Enhancer (Plus) si Dolby Digital Plus. Rezolutia acestuia este una foarte ridicata pentru dimensiunea de 80 de centimetri ai ecranului, iar caracteristicile video de care se bucura ii permit sa ridice calitatea imaginii redata cu atat mai mult, Samsung 32J5000 fiind un televizor care o sa va permita sa va bucurati de orice film, emisiune sau eveniment sportiv datorita performantei sale sporite si a imaginii de o claritate de invidiat, care o sa va tina lipiti de ecran cu orele.

In ceea ce priveste sistemul audio, cel folosit de televizorul acesta este 2CH (Down Firing + Base Reflex), acest sistem avand o iesire audio (RMS) de 2 x 5 W, claritatea si calitatea sunetului fiind garantata prin caracteristic audio precum DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode.

Astfel ca, indiferent daca vreti sa inlocuiti televizorul vechi sau doriti sa adaugati inca un televizor intr-o incapere diferita, acest televizor este o alegere excelenta, atat din punct de vedere al pretului la care se gaseste pe piata, ci si a calitatii si performantei de care acesta da dovada.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *