Samsung 32J5200 – un televizor Full HD la un pret accesibil

samsung-32j5200-p1Acest articol este dedicat unui alt televizor Smart, unul care a reusit sa impresioneze prin performanta si calitatea de care a dat dovada pentru un televizor din aceasta categorie si in special pentru un televizor care sa gaseste la pretul lui Samsung 32J5200 . Acest televizor are o dimensiune a diagonalei ecranului de 80 de centimetri, cu un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie maxima de 1920 x 1080, ceea ce ii permite lui acestui televizor sa ofere o imagine clare, de calitate si plina de culori bogate si contrasturi puternice.

Mai mult decat atat, Samsung 32J5200 a fost construit cu un design elegant, ce ii permite sa fie amplasat in orice incapare a casei, fie ca aceasta este dormitorul, sufrageria sau orice alta incapere, aspectul si dimensiunea acestui televizor facand montarea si plasarea acestuia foarte usoara, atat din punct de vedere al efortului depus, cat si din punct de vedere al aspectului incaperii, acest produs fiind un televizor ce se integreaza cu usurinta cu diferite tipuri de mobilier, acest lucru fiind reflectat de multe pareri pe forum.

Samsung 32J5200 – un televizor cu un raport pret-calitate echilibrat

samsung-32j5200-p2Dupa cum am mentionat la inceputul acestui review, Samsung 32J5200 este un televizor Full HD ce se poate obtine la un pret accesibil, acesta fiind de 1.199 ron la momentul scrierii acestui articol, televizorul in cauza aflandu-se la reducere. Astfel ca trebuie sa va puneti o intrebare si anume este acest produs televizorul potrivit pentru dumneavoastra? Raspunsul la aceasta intrebare sper sa il gasiti cu mai multa usurinta datorita detaliilor oferite in paragrafele de mai sus, insa daca pot sa imi ofer parerea, tot ce pot sa spun este ca acest televizor ofera o calitate pe masura pretului acestuia.

Astfel ca, daca aveti nevoie de inca un televizor sau sa il inlocuiti pe cel vechi, pot sa va recomand Samsung 32J5200 ca o optiune viabila, acesta fiind o adevarata platforma de divertisment, datorita calitatii de care da dovada si conexiunea sa la internet, ce ii permite sa acopere o gama larga de nevoi pentru oricare pasionat de filme ce doreste sa aiba access rapid la informatii in legatura cu ce urmeaza sa vizioneze. In continuare urmeaza sa prezentam cateva specificatii tehnice despre care utilizatorii au avut pareri bune pe forum.

Samsung 32J5200 – review si specificatii tehnice

Incepand cu aspectul video al acestui televizor, pe langa detaliile mentionate mai sus, mai trebuie adaugat faptul ca acest produs beneficiaza si de o serie de elemente precum HyperReal Engine, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Natural Mode Suport si Dolby Digital Plus, scopul tuturor acestora fiind de a oferi o calitate cat mai sporita si o imagine cat mai clara, ce beneficiaza de o paleta larga de culori bogate si contrasturi cat mai puternice posibil.

In materie de sunet, acest televizor foloseste un sistem 2CH (Down Firing + Base Reflex), care are o iesire sunet (RMS) maxima de 10 W si foloseste caracteristici audio precum DTS Studio Sound, DTS Premium Sound si Wallmount Sound Mode, astfel incat sa ofere utilizatorului o gama cat mai larga de instrumente si posibilitati de a regla sunetul pentru a indeplini toate cerintele si preferintele acestuia.

Alte detalii ce trebuie mentionate in legatura cu televizorul acesta sunt tuner-ul digital DVB-T / DVB – C, conexiunea la retea RJ-45 cu Wi-Fi integrat, conexiuni precum Slot CI+, HDMI si SCART, si caracteristicile sale speciale ca si Apps, Web Browser, Mobile to TV, ConnectShare (HDD) si multe, multe altele.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *