Samsung 40J5100 – un televizor Full HD ce ofera o calitate de invidiat

samsung-40j5100-p1Televizorul Samsung 40J5100 este un televizor LED, FULL HD, care dupa parerea criticilor a reusit sa iasa in evidenta prin mai multe caracteristici ale acestuia, cel putin atunci cand este pus in comparatie cu alte televizoare din categoria sa. De la pretul accesibil, la functiile de care este capabil si pana la calitatea imaginii redate, televizorul acesta reusind sa impresioneze la toate aceste categorii, care il fac vrednica de atentia oricarei persoane care doreste sa cumpere un televizor nou, in special in aceasta perioada.

Spun in special in aceasta perioada, deoarece la momentul scrierii acestui articol, Samsung 40J5100 se gaseste la reducere, pretul sau la ora actuala fiind de 1.399 ron, sum pentru care acesta ofera o serie impresionanta de caracteristici, atat din punct de vedere al functiilor sale, cat si din punct de vedere al imaginii de o calitate superioara pe care acesta este capabil sa o redea cu usurinta, fapt ce este reflectat si in multe pareri de pe forum.

Samsung 40J5100 este un televizor ce ofera o calitate greu de egalat la un pret pe masura

samsung-40j5100-p2Avand in vedere caracteristicile si functiile lui Samsung 40J5100 mentionate mai sus, putem spune ca acesta ofera un raport de calitate-pret indeajuns de echilibrat, in special daca reusiti sa il cumparati la reducerea mentionata. Atat parerea criticilor, cat si a noasta, este ca acesta este un televizor la un pret accesibil, ce arata ca nu este necesara sa fie cheltuita o avere pentru a beneficia de o calitate video superioara si un sunet clar si limpede, in ceea ce priveste divertismentul de acasa.

Astfel ca, indiferent de ce intentionati sa urmariti, fie ca este un meci cu prietenii, un film de unul singur sau emisiunea de divertisment preferate in timp ce savurati o cafea, acest televizor este garantat sa va ofere o experienta placuta, oferita de imaginea limpede si sunetul clar de care acesta da dovada, lucru pe care o sa-l faca de fiecare data cand il porniti. In continuarea acestui review o sa prezentam o serie de specificatii tehnice ce au atras atentia pe forum.

Samsung 40J5100 – review, pareri si specificatii tehnice

Acest produs este un televizor Full HD, cu marimea diagonalei de 101 cm, aspectul imaginii de 16:9 si o rezolutie maxima de 1920 x 1080, acesta beneficiind de o serie de caracteristici superioare ale imaginii, precum PQI 200, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) si Film mode. In ceea ce priveste partea sonora, acest televizor foloseste sistemul audio 2CH (Down Firing + Base Reflex), cu o iesire sunet de 20 W si caracteristici audio precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound si Wallmount Sound Mode.

In ceea ce priveste conexiunile posibile pentru acest televizor, aceastea sunt Slot CI+, HDMI si SCART, cu 1x iesire audio digitala (optica), 1x intrari componente, 1x intrari Scart (RGB), 2x porturi HDMI si 1x minijack pentru casti. In afara de caracteristicile mentionate mai sus, Samsung 40J5100 beneficiaza de asemenea si de o serie de caracterisitic speciale, printre acestea regasindu-se si Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Caption (Subtitle_, Channel List USB-Clone, ConnectShare (HDD), Connect Share (USB 2.0) si multe altele, lista continuand cu inca o jumatate de duzina de astfel de caracteristici.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *