Samsung 40J5200 – pret, review si pareri

samsung-40j5200-p1In acest articol am de gand sa va prezint un alt televizor LED, unul care a primit ceva atentie la lansare si apoi a ajuns sa fie uitat, din pacate, datorita valului de reduceri de care au beneficiat celelalte televizoare Smart, inclusiv varul sau mai mic, Samsung 40J510 . In paragrafele ce urmeaza am de gand sa va prezint cat mai multe detalii posibile in legatura cu acest televizor.

Motivul pentru care am de gand sa fac acest lucru este, sper, pentru a va ajuta sa va decideti in primul rand daca acesta este televizorul potrivit pentru dumneavoastra si in al doilea rand, daca ce ofera Samsung 40J5200 se merita pentru pretul la care acesta se gaseste pe piata la momentul scrierii acestui articol.

Samsung 40J5200 – pret si pareri

samsung-40j5200-p2Acest produs este un televizor care, din pacate, se gaseste la un pret ceva mai ridicat. Dupa cum am spus in deschidere, acesta a fost usor eclipsat datorita valului de reduceri de care au beneficiat alte televizoare, insa din pacate nu si Samsung 40J5200 , acest televizor fiind disponibil la pretul de 1.599 ron, la momentul scrierii acestui articol. Din pacate pretul acestui televizor este ceva mai ridicat, insa parerile criticilor, cu care sunt de acord in acest caz, reflect clar faptul ca acest televizor ofera o performanta pe masura pretului cerut de producator.

Pe langa caracteristicile mentionate mai sus, acest televizor beneficiaza de asemenea de o lista lunga de elemente speciale, precum Apps, Web Browser, Mobile to TV si multe altele, acesta avand o conectiune la internet RJ-45 cu Wi-Fi integrat, ce face din acest produs mai mult decat un simplu televizor. Din toate punctele de vedere acesta este o platforma de divertisment in adevaratul sens al cuvantului: fie ca doresti sa vizionezi un film, un eveniment sportiv sau emisiunea preferata, sa citesti un review in legatura cu oricare din acestea sau sa cauti mai multe informatii despre ele pe internet, Samsung 40J5200 va ofera posibilitatea sa faceti toate acestea cu multa usurinta si dintr-un singur loc, nemai fiind necesara utilizarea altei platforme pentru conectarea la retea. In continuarea urmeaza sa fie prezentate cateve specificatii tehnice, ce au atras atentia pe forum.

Samsung 40J5200 – review si specificatii tehnice

Samsung 40J5200 este unul din televizoarele din seria Full HD, acesta avand o marime a diagonalei ecranului de 100 de centimetri, imaginea sa fiind redata la o rezolutie maxima de 1920 x 1090, in timp ce aspectul imaginii este de 16:9. Iar daca tot vorbim despre imagine, trebuie sa mentionez ca acest televizor  beneficiaza de o serie de caracteristici video speciale, precum Mega Contrast, HyperReal Engine, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode si Dolby Digital Plus.

Calitatea imaginii este completata de cea a sunetului, aceasta fiind obtinuta prin sistemul audio 2CH (Down Firing + Base Reflex), ce are o iesire sunet (RMS) maxima de 2 x 10 W. Acest sistem audio are de asemenea o serie de caracteristici audio, precum DTS Studio Sound, DTS Premium Sound si Wallmount Sound Mode, care va pot ajuta sa setati sunetul astfel incat sa se potriveasca cerintelor dumneavostra, existand multe instructiuni pe forum pentru acest lucru.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *