Samsung 48J5100 – review, pret si pareri

samsung-48j5100-p1Acest articol o sa fie dedicat televizorului Full HD Samsung 48J5100 , articol in care am de gand sa fac un review pentru acest produs, cu scopul de a va oferii cat mai multe informatii posibil in legatura cu acesta, in speranta de a va ajuta sa va decideti daca acesta este televizorul pentru dumneavoastra sau daca merita sa faceti investitia necesara pentru a-l achizitiona pe acesta.

Samsung 48J5100 este un televizor Smart, Full HD ce vine cu o gama destul de larga de elemente video si audio care ii permit sa redea o imagine clara, de o calitate ridicata, in scopul crearii unei experiente de vizionalizare cat mai placuta posibil, indiferent de programul, filmul sau evenimentul sportiv urmarit de dumneavoastra. Astfel ca, fara alte introduceri, in paragrafele ce urmeaza am de gand sa va prezint o serie de specificatii tehnice in legatura cu acest televizor.

Samsung 48J5100 – pret si pareri

samsung-48j5100-p2In momentul scrierii acestui articol, Samsung 48J5100 se gaseste la oferta, acesta fiind posibil de achizitionat la pretul de 2.139 ron. Acest pret poate sa fie considerat a fii putin cam ridicat, cum a si fost mentionat pe forum, insa avand in vedere ca majoritatea televizoarele de aceasta dimensiune sunt vandute incepand cu 2.500 – 3.000 ron, am putea spune ca acest televizor are un pret scazut pentru un televizor din categoria sa. In mod evident acest lucru insa trebuie decis de fiecare persoana in parte, din moment ce bugetul variaza de la caz la caz si doar dumneavoastra puteti decide daca aceasta investitie merita sau nu sa fie facuta.

In ceea ce priveste parerea mea in legatura cu acest televizor, pot spune ca acest produs este o optiune solida pentru un televizor din categoria si pentru dimensiunea sa, avand un raport echilibrat intre pret si performanta, acesta fiind capabil sa redea imagini la o calitate indeajuns de inalta, capacitatiile acestuia ajutandu-l sa tina pasul cu majoritatea televizoarelor din categoria din care acesta face parte, fapt reflect si de multe pareri de pe forum.

Samsung 48J5100 – review si specificatii tehnice

Acest produs este un televizor Full HD, a carui diagonala are dimensiunea de 121 centimetri, pe ecranul acestuia imaginile avand un aspect de 16:9 si fiind redata la o rezolutie de 1920 x 1080. Calitatea imaginii este garantata de caracteristici video speciale precum PQI 200, Mega Contrast si Wide Color Enhancer (Plus), scopul acestora fiind sa ajute in crearea unor imagini cat mai clare, pline de palete de culori vii si contrasturi bogate ce o sa va tina lipiti de ecran pentru ore in sir.

In ceea ce priveste partea audio, Samsung 48J5100 foloseste un sistem audio 2CH (Down Firing + Base Reflex), cu o iesire sunet (RMS) de 20 W. Printre elementele specifice ale acestui sistem se numara Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode, toate acestea impreuna oferind diferite modalitati prin care utilizatorul poate sa regleze sunetul astfel incat sa se potriveasca intr-o maniera cat mai buna cu cerintele sale. Acest televizor vine de asemenea integrat cu un tuner digital si un player multimedia integrat, acesta fiind capabil de conexiuni precum Slot CI+, HDMI si SCART.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *