Samsung 48JU6400 – un televizor cu o performanta greu de egalat

samsung-48ju6400-p1In acest review am de gand sa va prezint un televizor care nu este pentru toata lumea, fiind necesara o investitie destul de consistenta pentru achizitionarea acestuia, motiv pentru care am de gand sa va prezint pretul acestui televizor chiar de la inceputul acestui articol. Samsung 48JU6400 este un televizor Smart, Full HD, ce se gaseste pe piata la un pret de 3.199 ron, la momentul scrierii acestui articol, acesta fiind un pret de promotie, din moment ce se afla la oferta in aceasta perioada.

Motivul pentru care am decis sa va prezint pretul chiar de la inceput este ca sa nu va amagesc cu diferite detalii, pentru ca mai apoi la final acest pret sa cada ca o caramida. Insa, daca doresti sa faci o astfel de investitie sau vrei sa te bucuri de o calitate incredibila in ceea ce priveste divertismentul de acasa, atunci sper ca acest articol o sa iti fie de folos, din moment ce o sa prezint cat mai multe aspecte ale acestui televizor, pentru a te ajuta decide daca acesta isi merita sau nu banii.

Samsung 48JU6400 – eleganta si performanta la un pret pe masura

samsung-48ju6400-p2Desi multe review-uri si critici recomanda acest televizor sau mentioneaza ca toata lumea trebuie sa il aiba, eu unul nu sunt neaparat de acord. Parerea mea este ca acest televizor reprezinta o investitie ce trebuie considerata cu grija datorita pretului la care acesta se gaseste pe piata si il pot recomanda in mare parte doar celor care sunt fani ai vizionarii filmele la o calitate cat mai mare posibila, pentru acestia investitia fiind una ce isi merita banii, deoarece acesta a fost scopul conceperii lui Samsung 48JU6400 si anume calitatea imaginii cat mai ridicata.

Daca in schimb doresti o platforma de divertisment care sa nu iti dea o gaura in buzunar, atunci acest televizor nu este cea mai buna alegere din acest punct de vedere, existand o multitudine de alte optiune mai ieftine, care insa nu se prea apropie de Samsung 48JU6400 la categoria de performanta. In continuarea urmeaza sa mentionam cateva specificatii tehnice ce au fost laudate pe forum.

Samsung 48JU6400 – review, pareri si specificatii tehnice

Acest televizor are dimensiunea diagonalei ecranului de 121 centimetri, un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie incredibila de 3840 x 2160, Ultra HD / 4K care ofera o calitate a imaginii ce o sa faca orice alt televizor sa para cu zece ani in urma lui Samsung 48JU6400. Printre caracteristicile video ale acestui televizor se enumera Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 900, Mega Contrast si Contrast Enhancer, pentru a permite utilizatorului sa se bucure de o imagine clara, plina de culori bogate si contraste foarte puternice, toate acestea cu scopul de a oferi o calitate cat mai buna posibil cu tehnologia de pe piata la ora actuala, lucru ce este laudat si de multe pareri de pe forum.

In materie de sunet, Samsung 48JU6400 foloseste un sistem audio 2CH (Down Firing + Base Reflex) cu o iesire sunet (RMS) de 20 W si o serie de caracteristici audio ca si Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio si DTS Studio Sound, pentru a completa experienta vizuala cu una sonora de o performanta cat mai inalta, cu un sunet clar si neintrerup, usor ajustabil conform cerinterol, preferintelor si nevoilor utilizatorului ce  foloseste acest televizor.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *