Samsung 58J5200 – un televizor Full HD de o dimensiune impresionanta

samsung-58j5200-p1Daca esti genul caruia ii place sa se bucure de divertismentul de acasa pe un ecran cat mai mare posibil, insa nu doresti sa fii nevoit sa pierzi salariul pe sase luni pentru aceasta, atunci acest produs s-ar putea sa fie televizor pentru tine. Desi pretul acestui este unul ceva mai ridicat, performanta de care da dovada si claritatea imaginii pe care o reda pe ecranul sau mai mult decat incapator o sa faca oricare iubitor de filme sa il vrea pe Samsung 58J5200 in locuinta sa.

In acest review o sa incerc sa va ofer cat mai multe detalii in legatura cu acest telvizor, care sper ca o sa va fie de ajutor in a decide daca acesta este televizorul Smart pentru voi sau daca preferi alte optiuni, avand in vedere multidutinea acestora pe piata romaneasca in ziua de azi. In paragrafele ce urmeaza am de gand sa va prezint cateva specificatii tehnice ce ies in evidenta la acest produs, pretul la care acesta se gaseste pe piata la ora actuala si o parere in legatura cu acesta, toate acestea pentru indeplinirea scopului ce a fost mentionat mai sus.

Samsung 58J5200 – pret si pareri

samsung-58j5200-p2Acest produs se gaseste la oferta, la momentul scrierii acestul articol, acesta putand fii achizitionat la pretul de 2.599 ron, pret care poate sa fie destul de ridicat, insa nu si pentru un televizor de dimensiunea aceasta, ceea ce ii ofera televizorului acestuia un raport echilibrat intre pret si calitate.

Performanta acestui televizor, cuplata cu accesul la internet pe care acesta il ofera fac din acest televizor o sursa completa pentru divertismentul de acasa, indiferent de scopul pentru care doriti sa il folositi pe acesta, Samsung 58J5200 garantand prin capacitatile sale satisfacerea utilizatorului inca de la prima pornire a acestuia. In continuarea acestui articol urmeaza sa prezentam o serie de specificatii tehnice, precum si atat parerile noastre, cat si cateva de pe forum in legatura cu acestea.

Samsung 58J5200 – review si specificatii tehnice

Dupa cum sugereaza si titlul, acest produs este un televizor care impresioneaza din start cu dimensiunea acestuia, acest televizor Smart, Full HD ajungand sa aiba o dimensiune a diagonalei ecranului de 146 de centimetri. Aspectul imaginii este de 16:9, iar rezolutia maxima la care este redata imaginea este de 1920 x 1080, care din pacate nu este atat de mare pe cat ar putea sa fie pentru un ecran de dimensiunea acestuia. Pentru a ajuta la crearea unei imagini cat mai clare si plina de detalii bogate, Samsung 58J5200 foloseste o serie de caracteristici video precum Mega Contrast, HyperReal Engine, Wide Color Enhancer (Plus) si Dolby Digital Plus.

Sistemul audio folosit de acest televizor este 2CH (Down Firing + Base Reflex), cu o iesire audio (RMS) de 2 x 10 W si o serie de elemente specifice pentru imbunatatirea sunetului ca si DTS Studio Sound, DTS Premium Sound si Wallmount Sound Mode. Pe langa acestea Samsung 58J5200 vine cu un player multimedia integrat, tuner digital si acces la internet prin RJ-45 cu Wi-fi integrat, ce face din acest televizor o platforma multimedia in adevaratul sens al cuvantului, destul de multe pareri de pe forum reflectand si laudand acest lucru.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *