Samsung 60JU6000 – un televizor de exceptie la un pret pe masura

samsung-60ju6000-p1Samsung 60JU6000 este, asa cum spune si titlul, un televizor de exceptie, in adevaratul sens al cuvantului. Acest televizor este unul destul de scump, insa este de asemenea un televizor care ofera tot ce este mai bun pe piata la ora actuala, in materie de calitate, performanta si a tehnologiei folosite in producerea acestuia. La momentul iesirii acestuia pe piata, producatorul cu acelasi nume a intentionat sa puna competetitia pe jar, deoarece acest televizor a reusit sa fure atentia utilizatorilor, ca sa nu mentionam pierderile cauzate competitiei in materie de vanzari.

Datorita pretului pe care Samsung 60JU6000 il are si faptul ca acesta reprezinta o investitie ce trebuie considerata cu grija de catre majoritatea persoanelor, am de gand sa mentionez cat costa acesta chiar de la inceputul articolului, pentru ca mai apoi sa trec la detaliile mai amanuntite legate de acest produs si ce poate acesta sa faca. La momentul scrierii acestui articol, televizorul in cauza se afla la reducere, insa chiar si asa, pretul sau ramane ridicat, acesta putant fii achizitionat pentru suma de 4.999 ron, ceea ce a generat ceva pareri negative pe forum.

Samsung 60JU6000 – un televizor cu un raport echilibrat intre pret si performanta

samsung-60ju6000-p2Acest televizor vine integrat cu un player multimedia si conexiuni precum Slot CI+, HDMI si RF In si beneficiaza de asemene de o conexiune la retea prin RJ-45 si Wi-fi integrat, folosind caracteristici speciale precum Apps, Games, Web Browser, ConnectShare si Extended PVR. Toate acestea fac din Samsung 60JU6000 o adevarata platforma multimedia, ce poate sa fie folosita intr-o maniera foarte diversificata in ceea ce priveste divertismentul de acasa.

Pe langa cele mentionate mai sus, este necesar sa mentionam ca Samsung 60JU6000 beneficiaza de puterea de procesare a unui Procesor Quad-Core, care doar adauga la performanta deja sporita a acestuia, facand din acest produs un televizor ce este greu de egalat, atat din punct de vedere al performantei sale, cat si din punct de vedere al calitatii si varietatii oferite de acesta.In continuarea acestui review o sa mentionam specificatii tehnice ce au fost laudate pe forum si pareri in legatura cu acestea.

Samsung 60JU6000 – pareri, review si specificatii tehnice

O sa incepem prin a mentiona ca acest produs este un televizor destul de mare, acesta avand dimensiunea diagonalei ecranului de 152 de centimetri, ecran care are un aspect al imaginii de 16:9 si reda imagini la o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160. Acest televizor Ultra HD / 4K foloseste o serie de caracteristici video speciale, printre aceastea fiind si UHD Upscaling, PQI 800, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Ultra Clear Panel si multe altele, toate acestea fiind folosite pentru crearea si redarea unei imagini clare, pline de detalii bogate, culori vii si contraste puternice care o sa va tina in fata ecranului cu orele in sir.

Sistemul audio folosit de 2CH (Down Firing + Base Reflex) are o iesire audio (RMS) de 2 x 10 W si foloseste de asemenea o serie de caracteristici audio speciale, precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Multiroom Link si HD Audio, aceste caracteristici fiind menite pentru a crea un sunet neintrerupt si cat mai clar posibil, care poate sa fie ajustat cu mare usurinta conform cerintelor si nevoilor utilizatorului acestui produs.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *