Samsung LT32E310EW – un televizor Full HD la un pret redus

samsung-lt32e310ew-p1De data aceasta am de gand sa va introduc ceva putin mai diferit si in acest caz, mai simplu, care insa indeplineste toate functiile unui televizor Full HD si chiar mai mult decat atat. Este vorba despre Samsung LT32E310EW, un televizor de la producatorii cu acelasi nume, care a fost in mare cautare pentru o perioada scurta nu doar datorita pretului sau scazut, ci si a rolului secundar pe care acesta il indeplineste cu destula usurinta.

In paragrafele ce urmeaza am de gand sa va aduc in vedere cat mai multe detalii legate de acest produs, inclusiv pretul acestuia si pareri in legatura cu capacitatile si scopul menit de catre producator pentru acesta. Mai mult decat atat, sper ca acest informatii sa va ajute in a va decide daca Samsung LT32E310EW este un televizor pe care doriti sa il achizitionati, avand in vedere scopurile pentru care acesta a fost creat.

Samsung LT32E310EW – un televizor simplu, eficient si la un pret accesibil

samsung-lt32e310ew-p2Acest produs este un televizor Full HD, cu marimea diagonalei ecranului de 80 de centimetri, fiind conceput cu un design simplu si elegant, care aduce ca aspect mai mult a monitor, decat a televizor, ce il face cu atat mai usor de integrat cu diferite stiluri de mobilier care pot sa fie gasite in locuintele dumneavoastra. Acesta are un aspect al imaginii de 16:9, fiind capabil sa redea imaginea la o rezolutie maxima de 1920 x 1080 si fiind capabil sa se foloseasca de caracteristici video special precum Mega Contrast pentru a crea o imagine cat mai clara, plina de detalii si culori vi.

In ceea ce priveste sunetul, Samsung LT32E310EW are o iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W, care poate sa fie considerat cam putin, in special din moment ce nu beneficiaza de caracteristici audio secundare, insa nu si daca este folosit cu scopul secundar al acestui televizor, acesta fiind cel de monitor. Posibilitatea de a folosi acest televizor ca si monitor si faptul ca se poate trece de la setarea de monitor la cea de televizor este ce il face pe acest televizor un produs atat de atragator, acesta ajungand sa fie televizor ideal pentru cei care nu beneficiaza de mult spatiu in locuinta, spre exemplu studentii ce locuiesc in garsoniere cu o singura camera. In paragrafele ce urmeaza o sa mentionam cateva specificatii tehnice si ce pareri sunt pe forum despre acestea.

Samsung LT32E310EW – specificatii tehnice, review si pareri

Acest produs este un televizor ce beneficiaza de un tuner digital DVB-T/C si vine cu un player multimedia integrat. Acesta beneficiaza de conexiuni precum HDMI, Slot CI+ si SCART si are de asemenea 1x iesire audio digitala (optica), 1x intrare USB 2.0, 1x intrari SCART (RGB), 1x jack pentru minicasti si 2x porturi HDMI.

La momentul scrierii acestui review, Samsung LT32E310EW se gaseste la oferta, pretul de achizitionare al acestuia fiind de 899 ron, ceea ce il face foarte accesibil pentru majoritatea persoanelor ce doresc un televizor nou. Parerea mea in legatura cu acest televizor este una foarte buna, datorita functionalitatii sale. Desi acesta nu este un televizor de top, isi indeplineste rolul de televizor foarte bine, si pe cel de monitor si mai mult, ceea ce il face o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de acces la un calculator, insa doresc sa poata avea si un televizor, fara sa ocupe prea mult spatiu in locuinta, lucru ce a fost laudat de multe ori pe forum.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *