SmartTech LE-32D7 – un televizor la un pret accesibil

smarttech-le-32d7-p1SmartTech LE-32D7 este un televizor LED, care din pacate a fost eclipsat de valul de televizoare Full HD si Ultra HD care au aparut la putin timp dupa lansarea acestuia pe piata, ceea ce l-a facut pe acesta sa dispara pentru o perioada din atentia consumatorilor, motiv pentru care am decis sa scriu acest review. Desi acest produs nu este un televizor de top, acesta nu trebuie dat la o parte din simplu motiv ca nu face parte din categoriile mentionate mai sus, in special datorita faptului ca este capabil sa ofere o calitate mai mult decat acceptabila pentru pretul la care se gaseste pe piata.

Acest televizor a fost conceput cu un design simplu, dar elegant, ce il face o alegere buna indiferent de incaperea in care aveti de gand sa i-l amplasati sau cu ce stil imobiliar doriti sa i-l integrati in incaperea respectiva. Mai mult decat, dimensiunea acestuia face amplasarea lui SmartTech LE-32D7 foarte usoara, din moment ce nu necesita mult spatiu, iar pretul redus al acestuia il face o achizitie cu atat mai usoara pentru majoritatea persoanelor care isi doresc un televizor fara sa fie necesar sa plateasca o avere pentru el, ce l-a facut sa fie laudat de multe ori pe forum.

SmartTech LE-32D7 – pret, review si pareri

smarttech-le-32d7-p2Acest produs este un televizor HD Ready care, la momentul scrierii acestui articol, se gaseste la oferta, pretul de achizitionare al acestuia fiind de 819 ron, pret pe care il consideram destul de accesibil pentru majoriatea persoanelor si care ii ofera lui acestui televizor un raport rezonabil intre pret si calitate.

In ceea ce priveste parerea noastra in legatura cu acest televizor, noi consideram ca acest produs este un televizor care ofera o calitate rezonabila si este o alegere foarte buna pentru cei care vor sa beneficieze de o calitate HD fara sa le fie data o gaura in buget de catre pretul exorbitant pe care il au unele televizoare de pe piata romaneasca in ziua de azi. In paragrafele de mai jos urmeaza sa discutam despre specificatii tehnice si ce pareri sunt mentionate pe forum in legatura cu acestea.

SmartTech LE-32D7 – specificatii tehnice si informatii in legatura cu acestea

SmartTech LE-32D7 este un televizor a carui diagonala a ecranului ajunge la o dimensiune de 81 de centimetri, aspectul imaginii al acestui ecran fiind de 16:9, iar rezolutia acestuia fiind HD Ready. Cu un unghi de vizibiliate de 170°/ 160° si un contrast dinamic, 170°/ 160° este capabil sa redea o imagine clara si limpede, pentru a crea o experienta de vizionare placuta, indiferent daca urmaresti un film, un meci sau emisiunea preferata.

Sistemul audio folosit de acest televizor este MPEG-1 layer1 B/G,D/K,L, cu o iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W si caracteristici superioare audio ca si Stereo Sound: NICAM, Equalizers: 4 Modes si Effects, toate acestea avand un rol de a crea un sunet cat mai clar si neintrerup, pentru completarea experientei de vizionare a utilizatorului. SmartTech LE-32D7 vine cu un tuner digital integrat, iar printre alte detalii tehnice ale acestuia trebuie mentionat ca beneficiaza de conexiuni ca AV IN x 1, VGA (D-Sub 15pin) x 1 si Coaxial, precum si intrare PC, intrare USB 2.0, Intrare SCART, jack pentru minicasti si porturi HDMI.

oferta-zilei1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *